Vi skræddersyer tøjløsninger til din virksomhed, med mennesker og miljø i fokus.
TURTLE WORKWEAR LØSNINGER

Vi trykker gerne jeres logo på vores lækre produkter i økologisk, certificeret bomuld. Hos os får du bæredygtigt firmatøj m. logo til konkurrencedygtige priser. Vi har nedenstående standardsortiment med lagerføring, hvor vi kan tilbyde lynhurtig levering. Ingen opgave er for svær til os, så kontakt os endelig med jeres specifikke case, så skræddersyer vi en løsning med kvalitet og æstetik for øje.  

TURTLE ATHLETIC LØSNINGER

Vi kan skræddersy netop det design din virksomhed eller forening har brug for. Vi sublimationsprinter mønstre og farver, hvilket giver uanede muligheder for at ramme netop jeres visuelle udtryk. Vores super lækre sportstøj er både åndbart, miljøvenligt og beskytter mod farlig UV. Vi tilbyder et bredt sortiment af bæredygtigt sportstøj m. logo ud fra specifikke designønsker, hvor kun fantasien sætter grænser. 

Skal vi designe sportstrøjen til jeres forening eller firmaevent? Lavet i 100% genanvendt polyester og produceret i Europa.

TRYKPRISER

1-FARVET TRYK
Se priser
2-FARVET TRYK
Se priser
3-FARVET TRYK
Se priser

BÆREDYGTIGT TØJ MED TRYK I KØBENHAVN. DANSKPRODUCERET PRINT

Hos TURTLE WORKWEAR benytter vi os udelukkende af dansk produceret print, som på forsvarlig vis bliver påført tøjet uden brug af vand.

Med vores setup kan trykke op til 200 trøjer om dagen. Derudover har vi den fordel, at vi har lager og trykkeri under samme tag, og kan derfor tilbyde meget hurtig og fleksibel levering.  På vores trykkeri i København trykker vi både print på t-shirts, sweats og andet tøj.

Vi trykker udelukkende print på T-shirts og trøjer, som er lavet i 100 % økologiske eller genanvendte materialer. Virksomheder og foreningernes logo bliver behandlet med stor fortrolighed og respekt.

Vores sportstøj bliver printet ved brug af sublimationsprint. Denne metode betyder samtidig at ingen overskydende farve ender i spildevandet, og at de produktionsansatte ikke udsættes for giftige kemikalier.

Vi er stolte af vores produkter fordi:

EUROPÆISK PRODUKTION

Vi har valgt, at produktionen af vores tøj, såvel som labels, udelukkende er begrænset til Europa. På denne måde sikrer vi os, at alle produktionsansatte arbejder under anstændige arbejdsforhold, modtager ordentlige lønninger, og bliver informeret om deres rettigheder.

KLIMAVENLIGE MATERIALER

Vi er kompromisløse i vores valg af bæredygtige materialer til vores produkter. Alle vores produkter er miljø-certificerede og de kraftige kvaliteter sikrer lang levetid. Vi har en konstant nysgerrighed og interesse for nye, innovative og bæredygtige materialer. Vi stiller os aldrig tilfredse med status quo! 

BÆREDYGTIGT DESIGN

Forskellen ligger i detaljen. Hvad øjet ser er én ting, men det bagvedliggende er mindst ligeså vigtigt for os. Selv vores printfolie er kemikaliefrit samt VEGANOK og OEKO TEX 100 certificeret. Vores hangtags er lavet i FSC certificeret genbrugspapir, og vores labels er lavet i 100% genanvendt polyester. 

TURTLE WORKWEAR

Esromgade 15, 1. sal, opg. 2
2200 Copenhagen N
+45 28 45 71 63
info@turtleworkwear.com

Mon - Fri, 8:00 - 17:00
Sat - Sun, closed